Sfeerbeheerders / toezichthouders

 

 - Vanaf 23 jaar 
- 3x per maand beschikbaar (vrijdag en/of zaterdag) 

Wie zijn wij:
Dotjes Skihut is gevestigd op de markt in Panningen en heeft met afstand de meeste feest-uren van Peel en Maas achter zijn naam staan. Ons feest café straalt precies uit wat de naam doet vermoeden: 100% FEESTGARANTIE!!! De beste artiesten, de mafste dj’s en vele thema-avonden maken van elk weekend een feestje voor de honderden bezoekers. Bovendien staat Dotje ook bekend vanwege de vele grote evenementen die elk jaar weer massaal bezocht worden. Kortom….het is pas feest als je in de Dotjes Skihut bent geweest!!!
 
Wie zoeken wij:
Dotjes Skihut. Wie kent het niet? Waarschijnlijk jij en al jouw vrienden wel. Nog leuker om er te werken lijkt ons! Wellicht ben jij de nieuwe party-knaller voor achter de bar? Of ben jij diegene die zorgt dat de bekende Dotje-sfeer behouden blijft en houd je een oogje in het zeil gedurende de avond? Of heb je een passie voor het schoonhouden van ons interieur en draai jij je hand niet om voor een beetje confetti? Binnen no-time ben je hier met open armen ontvangen. We kijken enorm naar je uit!


Wat bieden wij:
Wij bieden jou het leukste en gezelligste bijbaantje van de regio. Zijn de gasten naar huis en blinkt de boel weer dan begint voor ons de afterwork borrel. Elk jaar hebben we meerdere te gekke personeelsuitstapjes op de agenda staan.
En uiteraard niet geheel onbelangrijk krijg je bij dotje een goed salaris (dit ligt boven de horeca CAO).
 
Solliciteer direct:
Wij vinden het leuk om je nog meer over onszelf te vertellen en over de functie. Spreekt ons feestcafé en de functie jou aan? Solliciteer dan via de button en vertel vast wat over jezelf! Wij leren je graag beter kennen, tot snel!