Zelfstandig werkende kok

Uren nader te bepalen

Leeftijd vanaf 21 jaar

 

Wie zoeken wij?

Een prachtig pand en een keuken waar je U tegen zegt. Dat hebben we al, maar de keuken mist nog een zelfstandig werkende kok. Houd jij van out-of-the-box gerechten maken en vind jij het fijn de ruimte te hebben om zelf creatief te zijn? Onze kaart bestaat voornamelijk uit kleine gerechten, geen tapas, maar ook geen a la carte. We hopen dat jij dit met jouw passie ook kan overbrengen en samen de sterren van de hemel kookt met dit fantastische team. Enne, humor iedere dag is verplicht!

 

 

Wie zijn wij?

De Koncurrent is een nieuwe horecazaak in Panningen die medio 2021 haar deuren zal openen. We zijn op dit moment bezig om de hele zaak een totale make-over te geven. Het wordt de nieuwe hotspot van Peel en Maas. Next level, jong en vernieuwend. We gaan gasten voorzien van amusement, een lekker drankje en overheerlijk eten.

Bij De Koncurrent kunnen gasten straks genieten van een borrel met daarbij een lekker hapje. Avondvullend en vernieuwend. Geen a la Carte, geen all you can eat maar lekker kleine gerechtjes om samen te sharen in een gezelschap. 

De Koncurrent heeft een groot terras waarbij gasten de hele dag kunnen genieten van de zon. Binnen hebben we rond de 150 zitplaatsen en hebben we nog een feestzaal waar plaats is voor 300 mensen. En niet te vergeten, we hebben nog een patio waar je je in Italiƫ waant..

 

 

Wat bieden wij?

Gezellig team

Afterwork borrels 

Te gekke personeelsfeestjes en uitstapjes

Doorgroeimogelijkheden

Salaris boven horeca CAO