Interieurverzorgsters

Uren nader te bepalen

 

Wie zoeken wij?

Wordt jij onze nieuwe uitblinker? En zorg jij ervoor dat straks weer alles blinkt? Vaak worden de interieurverzorgsters een beetje vergeten, maar bij ons niet! Als interieurverzorgster wordt jij ZEER gewaardeerd in ons team. Jij bent diegene die er voor zorgt dat alles spik en span is zodra het barpersoneel weer begint. 

 

Wie zijn wij?

De Koncurrent is een nieuwe horecazaak in Panningen die medio 2021 haar deuren zal openen. We zijn op dit moment bezig om de hele zaak een totale make-over te geven. Het wordt de nieuwe hotspot van Peel en Maas. Next level, jong en vernieuwend. We gaan gasten voorzien van amusement, een lekker drankje en overheerlijk eten.

Bij De Koncurrent kunnen gasten straks genieten van een borrel met daarbij een lekker hapje. Avondvullend en vernieuwend. Geen a la Carte, geen all you can eat maar lekker kleine gerechtjes om samen te sharen in een gezelschap. 

De Koncurrent heeft een groot terras waarbij gasten de hele dag kunnen genieten van de zon. Binnen hebben we rond de 150 zitplaatsen en hebben we nog een feestzaal waar plaats is voor 300 mensen. En niet te vergeten, we hebben nog een patio waar je je in Italiƫ waant..

 

 

 

Wij bieden

Gezellig team

Afterwork borrels 

Te gekke personeelsfeestjes en uitstapjes

Goed uurloon