Bediening m/v

Uren nader te bepalen

Leeftijd vanaf 18 jaar

 

Wie zoeken wij?

De Koncurrent. Dè nieuwe hotspot van Peel en Maas. En hot kan het wel worden, zeker op ons prachtig terras waar de zon lekker lang blijft schijnen! Ben jij diegene die de lekkerste drankjes en hapjes naar onze gasten brengt? Reageer dan snel, want wij wachten al op je! 

 

Wie zijn wij?

De Koncurrent is een nieuwe horecazaak in Panningen die medio 2021 haar deuren zal openen. We zijn op dit moment bezig om de hele zaak een totale make-over te geven. Het wordt de nieuwe hotspot van Peel en Maas. Next level, jong en vernieuwend. We gaan gasten voorzien van amusement, een lekker drankje en overheerlijk eten.

Bij De Koncurrent kunnen gasten straks genieten van een borrel met daarbij een lekker hapje. Avondvullend en vernieuwend. Geen a la Carte, geen all you can eat maar lekker kleine gerechtjes om samen te sharen in een gezelschap. 

De Koncurrent heeft een groot terras waarbij gasten de hele dag kunnen genieten van de zon. Binnen hebben we rond de 150 zitplaatsen en hebben we nog een feestzaal waar plaats is voor 300 mensen. En niet te vergeten, we hebben nog een patio waar je je in Italië waant..

 

 

 

Wij bieden

Gezellig team

Afterwork borrels 

Te gekke personeelsfeestjes en uitstapjes

Doorgroeimogelijkheden

Salaris boven horeca CAO