Medewerker afwas m/v

Uren nader te bepalen

Leeftijd vanaf 16 jaar

We leiden je graag op!

 

Wie zoeken wij?

Je bent stressbestendig, hebt humor en interesse in de horeca. Voor biertjes tappen en serveren ben je helaas nog te jong, maar je wilt wel graag alles leren. En dat is nu net wat wij jou bieden; doorgroeimogelijkheden! Thuis doe je waarschijnlijk niet graag de afwas, maar hé, thuis krijg je er ook niet voor betaald!

 

Wie zijn wij?

De Koncurrent is een nieuwe horecazaak in Panningen die medio 2021 haar deuren zal openen. We zijn op dit moment bezig om de hele zaak een totale make-over te geven. Het wordt de nieuwe hotspot van Peel en Maas. Next level, jong en vernieuwend. We gaan gasten voorzien van amusement, een lekker drankje en overheerlijk eten.

Bij De Koncurrent kunnen gasten straks genieten van een borrel met daarbij een lekker hapje. Avondvullend en vernieuwend. Geen a la Carte, geen all you can eat maar lekker kleine gerechtjes om samen te sharen in een gezelschap. 

De Koncurrent heeft een groot terras waarbij gasten de hele dag kunnen genieten van de zon. Binnen hebben we rond de 150 zitplaatsen en hebben we nog een feestzaal waar plaats is voor 300 mensen. En niet te vergeten, we hebben nog een patio waar je je in Italië waant..

 

 

Wij bieden

Gezellig team

Afterwork borrels 

Te gekke personeelsfeestjes en uitstapjes

Doorgroeimogelijkheden

Goed uurloon